Családias szálláshely Siófokon a Lola Vendégházban (apartmanban)

NYARALJON SIÓFOKON, A JÓL FELSZERELT CSALÁDIAS HANGULATU LOLA VENDÉGHÁZBAN, AHOL 3 KÜLÖN BEJÁRATU ÉS "SAJÁT"UDVARRÉSSZEL RENDELKEZŐ APARTMAN VÁRJA A PIHENNI VÁGYÓ CSALÁDOKAT ÉS A BARÁTI TÁRSASÁGOKAT.

 

 

 LÁTVÁNYOSSÁGOK  SZÓRAKOZÁS

 

 

víztorony 

 

 

 

Siófok jelképe, a víztorony   Siófok, Szabadság tér

 Siófok egyik legjellegzetesebb és egyben a város szívéből kimagasló építménye a Víztorony. A 45 méter magasra nyúló műemlék toronyból csodálatos panoráma tárul a környékre és a Balatonra.
A vasbeton lábakon álló Víztorony egyébként 1912-ben épült fel a budapesti építészek Gergely Jenő és Gut Árpád tervei alapján. A 2004-ben a Somogy Megyei Közgyűlés által létrehozott Somogyország Kincse elnevezésű kitüntető címet 2012-ben a siófoki víztorony is elnyerte. 

 

 Kilátó - Oxigén Központ - Élmény Központ - Kávézó

Siófok emblematikus jelképe a 100. évfordulójára, 2012-re gyönyörűen megújult. A korábban robosztus külsejű Víztorony a modern és vonzó külseje mellett új funkciókat is kapott. A látogatók egy kétszintes kilátórészből élvezhetik a környék panorámáját és mindezt kellemes kávézgatás közben tehetik meg. A kilátó glóbuszába már panorámaliftekkel is fel lehet jutni, melynek legfelső szintjén egy forgó kilátótérben találhatjuk magunkat

 A torony legfelső szintjén kávézóként nyílt meg a Szentkirályi Oxigénbár, ahol a modern és hangulatos belsőtér mellett a látogatók egy várostörténeti bemutatóval megismerkedhetnek. Az Oxigénbár különlegessége a 90-95%-os oxigén szippantgatása mellett, a Surface 2. Amely nem más, mint a Samsung és a Microsoft által fejlesztett interaktív érintőképernyős asztala. Az érintőképernyős asztalokon és körben a videó-falon a képeket, filmeket, ismertetőket tekinthetünk meg a Balatonról. Az Oxigénbárban, egy időben kényelmes körülmények között, 25-30 vendégnek van lehetősége oxigént szippantani vagy oxigénnel dúsított vizet fogyasztani

  A siófoki Víztorony mellett a városközpont és tér is teljesen megújulva, a Sió-Plázaval kiegészülve várja az arra járókat. Nappal a csodás parkban és virágokban gyönyörködhetünk, este pedig a hangulatos kivilágítás és a fénypadok látványa nyűgözhet le minket.

  www.viztorony.com

 

 

Kálmán Imre Emlékház - 8600 Siófok, Kálmán sétány 5.

Kálmán Imre születésének 105. évfordulója alkalmából múzeum nyílt szülőházában, rengeteg látnivalóval  és emlékkel.

 www.emlekhaz-siofok.hu

 

 

 Ásványmúzeum - 8600 Siófok, Kálmán I. sétány 10

Magyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye 1986 júniusa óta látogatható Siófok város centrumában,a Kálmán sétány 10. alatt. Az államilag védett gyűjtemény kiállítótáróiban mintegy 3000 ásványt csodálhatnak meg a látogatók, akik közül sok a visszatérő vendég.

http://asvanymuzeum.hu

 

 Siófok Galéria - 8600 Siófok, Szigliget utca 7.
Festményekkel, grafikákkal kapcsolatos szolgáltatások teljes körével állunk a művészetkedvelők rendelkezésére. Neves művészek alkotásait ajánljuk megvételre folytonosan változó kínálatunkkal. Túlnyomórész XX. századi magyar festők és grafikusok alkotásai szerepelnek a galéria anyagában.

 http://siofok-galeria.hu/

 

 

Tojásmúzeum - 8600 Siófok, Szűcs utca 4.

 www.tojasmuzeum.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 14
Heti: 277
Havi: 942
Össz.: 56 585

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Látványosságok, szórakozás
Családias szálláshely Siófokon a Lola Vendégházban (apartmanban) - © 2008 - 2018 - lola-vendeghaz-siofok.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »